Základní vlastnosti a charakteristiky
- Triethyl citrát určený pro kosmetické aplikace
- Vhodný jako funkční přísada do deodorantů
- Disponuje certifikací COSMOS
- Vhodný pro formulace zaměřené na přírodní a udržitelnou kosmetiku
- Dobře kompatibilní s širokým spektrem kosmetických surovin
- Umožňuje použití v různých typech kosmetických formulací
- Surovina vhodná pro profesionální kosmetickou výrobu